У дитсадку на Яремчанщині обіди не відповідають вимогам

Кримінал, Новини, Суспільство

06 грудня 2021 року спеціалісти Яремчанського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області під час планового заходу державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Ягідка» с.Микуличин Яремчанської міської ради відібрали для лабораторного дослідження готові страви, які входили в обід згідно меню-розкладу.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

За результатами лабораторних досліджень, проведених Івано-Франківською державною регіональною лабораторією Держпродспоживслужби (експертний висновок № 003280д.к/21, від 10.12.2021 р.), встановлено невідповідності обіду по калорійності, а саме виявлено занижений вміст сухих речовин, білків та вуглеводів у першій та другій стравах.

Держпродспоживслужбою за результатами планового заходу державного нагляду на відповідальну особу складено протокол про порушення санітарних норм у закладі, керівнику закладу направлено рекомендаційного листа про необхідність дотримання норм харчування у закладі дошкільної освіти, про виявлені порушення проінформовано керівника відділу освіти Яремчанської міської ради та голову Яремчанської територіальної громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.