ОП: Зеленський зацікавлений, щоб конкурс голови САП провели до кінця року

Новини, Політика, Суспільство

В Офісі президента запевняють, що президент Володимир Зеленський зацікавлений у тому, щоби конкурс з обрання нового очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провели до кінця 2021 року.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Офісу президента.

“Позиція президента та Офісу президента України щодо конкурсу для добору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури є незмінною і вже неодноразово озвучувалась. Ми максимально зацікавлені в тому, щоб конкурсна комісія завершила всі необхідні процедури до кінця року, визначивши найбільш гідного кандидата на посаду керівника САП. Для цього комісія має всі необхідні можливості. Станом на сьогодні можна констатувати, що конкурсний відбір здійснювався відповідно до чинного законодавства.

І президент, і Офіс президента, і вся владна команда очікують на успішне завершення як цього етапу конкурсу, так і загалом відбору керівника САП. Не бачимо підстав для затягування конкурсу”.

В Офісі президента додали, що рішення Окружного адміністративного суду міста Києва не є остаточним, а тому не порушує проведення чергового засідання. У коментарі додають, що це рішення проаналізують на відповідність законодавству.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.