Як зміниться курс долара перед Новим роком: свіжий прогноз

Економіка, Новини, Суспільство

На думку аналітика, найближчим часом курс коливатиметься у діапазоні 27,2-27,3 гривні за долар.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “РБК-Україна“.

Курс долара наблизиться до позначки 27,5 гривень. На думку аналітиків, пов’язано це з тим, що у кінці року ринок насичується валютою.

Своїм прогнозом поділився аналітик міжнародної фінансової компанії “Альпарі” Олег Алексєєв.

“З наступного тижня ринок буде впевнено йти до позначки 27,5 гривні за долар. Такі котирування будуть пов’язані з тим, що виплачуються зарплати перед Новим роком, і, швидше за все, люди почнуть міняти долар на гривню, оскільки свята вже не за горами, та й ринок в свою чергу буде насичуватися валютою”, – заявив він.

Алексєєв упевнений, що найближчим часом курс, швидше за все, буде коливатися в діапазоні 27,2-27,3 гривні за долар. До зміщення долара до його максимального осіннього піку – 27,4 гривні може призвести поява енергоімпортерів на ринку.

Національний банк України на понеділок, 20 грудня, встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 27,25 грн/дол., тобто гривня ослабла на 6 копійок у порівнянні з попереднім показником.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.