Розпочався прийом заявок на участь у різдвяних конкурсах від Коломийської міськради

Новини, Суспільство, Туризм
Цьогоріч Коломийська міська рада знову проводить конкурси “Новий рік у кожен двір” та “Вітражі новорічного настрою”.
Про це у фейсбуці повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Коротко про конкурси:
“Вітражі новорічного настрою” – це конкурс на найкраще святкове оформлення вітрин серед закладів громади.
“Ми віримо, що цьогоріч саме Ваші неповторні ідеї стануть родзинкою свята, – наголосив голова громади. – Особливо закликаємо Вас використовувати в оформленні наш туристичний логотип “Коломия єднає” (посилання на повнорозмірний файл – https://cutt.ly/qhbzaJR).”
Взяти участь дуже просто – оригінально оформити фасад чи вітрину Вашого закладу, зробити фото та надіслати їх за посиланням: https://forms.gle/jKFyP7YyN4vWQpmj9 чи як повідомлення на сторінку міського голови за цим посиланням.
Конкурс “Новий рік у кожен двір” створили для того, щоб святковою атмосферою було наповнене все місто, а не лише центральна частина.
Тому міська рада закликає ОСББ активно взятись за оформлення дворів до свят і оголошує конкурс “Новий рік у кожен двір”.
“Переконані, що ваші двори будуть неповторними цієї зими, зазначає міський голова.
Щоб взяти участь, оригінально оформіть ваші двори та прибудинкові території, зробіть фото та надішліть їх за посиланням: https://forms.gle/PevcLcDDHVCDkuMH8 або як повідомлення до сторінки міського голови
Усі заявки для участі в Конкурсах приймаються до 16-ої години 30 грудня 2021 року. Голосування триватиме з 1 по 4 січня 2022 року на сторінці Коломийської міської ради https://www.facebook.com/kolomrada/.
Міський голова запрошує всіх охочих взяти в них участь та створити особливу святкову атмосферу в нашій громаді.
Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.