У Франківську п’яний чоловік викрав з СТО машину та розбив її на околиці міста (фото)

Новини, Суспільство

Франківські патрульні затримали водія у стані сп’яніння, який викрав з СТО авто й врізався в дорожній знак.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Увечері 14 грудня поліцейські отримали повідомлення про викрадення автомобіля Hyundai у селі Драгомирчани. Заявник повідомив, що перебуваючи на шиномонтажі на вулиці Електричній, в його авто сів невідомий чоловік та поїхав.

“Заявник з небайдужим громадянином намагався наздогнати викрадача, проте останній не впорався з керуванням в’їхав у дорожній знак, після чого втік з місця пригоди.

Патрульні, отримавши орієнтування, одразу стали на пошуки. Не минуло й 10 хвилин, як один із патрулів помітив чоловіка, схожого за описом. У нього були явні ознаки сильного сп’яніння. Що підтвердив і результат освідування — чоловік перебуває у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні.

Інспектори затримали 24-річного громадянина та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.