“Доньку затримали”: прикарпатка віддала псевдополіціянтці 27 000 гривень

Новини, Суспільство

Прикарпатські поліціянти розшукують шахраїв, які ошукали прикарпатку на 27 000 гривень.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

13 грудня на лінію «102» надійшло повідомлення від 79-річної мешканки Калуша, яка повідомила про те, що до неї зателефонувала невідома жінка, яка представилась працівницею поліції.

Шахрайка повідомила, що її дочку затримали за вчинення кримінального правопорушення. Аби уникнути відповідальності за вчинене, зловмисниця запропонувала потерпілій заплатити значну суму грошей.

“Діючи на емоціях і не перевіривши інформацію, жінка переказала кошти на банківські рахунки шахрайки у сумі 27 тисяч гривень. Після цього мати зателефонувала доньці та дізналася, що з нею все гаразд”, – кажуть в поліції.

За цим фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.