На Івано-Франківщині зафіксували землетрус магнітудою 2,9

Новини, Суспільство, Туризм

15 грудня на Івано-Франківщині, поблизу міста Надвірна, спеціалісти Головного центру спеціального контролю зафіксували землетрус магнітудою 2,9 на глибині 5 км.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сайті установи.

Епіцентр землетрусу розташований на південь від Надвірної. За класифікацією він належить до ледве відчутних.

Землетрус спеціалісти зафіксували об 16 год. 21 хв 29 с (за Києвом). Координати епіцентру: широта — 48,51 пн. ш., довгота — 24,49 сх. д.

“Коливання відчувають тільки окремі люди, які перебувають в спокійному стані в середині приміщення, особливо на верхніх поверхах”, — йдеться у повідомленні.

Протягом 2021 року на території Надвірнянського району Івано-Франківщини спеціалісти Головного центру спеціального контролю зафіксували сім землетрусів, останній — 19 листопада з магнітудою 2,6.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.