В Карпатах розшукали травмованого чоловіка, який серед ночі заблукав у лісі (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Мешканець Прикарпаття пізно ввечері повертався додому гужовим транспортом, але через снігові замети з`їхав у кювет, впав та травмував ногу. На щастя, поліцейські вчасно розшукали чоловіка і врятували.

Про це  інформує пресслужба обласної поліції, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Опівночі, 11 грудня, поліцейським Коломийщини зателефонувала схвильована мешканка села Раківчик. Жінка пояснила, що її чоловік заблукав у лісі. Своє місцеперебування потерпілий не може вказати. Надалі зв’язок з чоловіком зник.

Поліцейські груп реагування патрульної поліції негайно виїхали на пошуки зниклого. Правоохоронці прочесали прилеглу територію, що вела до села Раківчик і сусідніх сіл, а також лісові масиви.

Завдяки злагодженим діям поліцейським вдалося розшукали 53-річного прикарпатця у лісовому масиві між селами Шепарівці і Товмачик. Чоловік пояснив, що повертався додому гужовим транспортом та через снігові замети з’їхав у кювет.

Правоохоронці допомогли піднятися потерпілому, який був ледь притомний. Чоловік травмував ногу, тож йому було надано домедичну допомогу. На місце події поліцейські викликали медиків, які госпіталізували потерпілого.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.