На Прикарпатті раптово помер 37-річний ветеран АТО

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській області помер Юрій Данилів, важко поранений на Луганщині учасник війни на Донбасі, ветеран АТО та ООС. Чоловікові було всього 37 років.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Данилів був головою Долинського об’єднання учасників та інвалідів АТО/ООС. Сумну звістку повідомили у міськраді Долини.

Ветеран АТО Юрій Данилів помер у Долині.

На сторінці у фейсбуці міської ради Долини повідомили, що 12 грудня раптово помер ветеран війни на Донбасі Юрій Данилів.

«Сумно… Завершив свою боротьбу Воїн, земний шлях якого обірвався несподівано і дочасно. Співчуваємо рідним і близьким, побратимам, всім, хто знав Юрія. Світла і незабутня пам’ять!», – йдеться в дописі.

Що відомо про Юрія Даниліва:

  • Юрій Данилів народився у 1984 році. У мирний час працював слюсарем, одружився, виховував доньку.
  • У 2015 за мобілізацією пішов служити у 53 окремій механізованій бригаді. Був командиром розвідувального взводу.
  • Після мобілізації у 2016 одразу повернувся на службу за контрактом. Брав участь в АТО у Луганській та Донецькій областях.
  • У 2018 Данилів потрапив під танковий обстріл у Новотошківському на Луганщині. Тоді й зазнав жахливих осколкових поранень ноги, голови та тулуба.

Боєць тривалий час лікувався в Україні та Німеччині. У 2020 році журналісти питали його про плани, і Юрій Данилів відповів так:

«Є один план – просто завершити агресію, війну, якої ми не починали. Але яку маємо переможно закінчити».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.