Адвокат Зоренко: “Карантинні обмеження” суперечать не тільки закону, але й здоровому глузду (відео+документи)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Відомий на Прикарпатті юрист, адвокат Олексій Зоренко на прохання редакції газети Голос ІФ прокоментував наскільки законною з точки зору права є Постанова від 13 вересня 2021 р. № 954 – Кабінет Міністрів України Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. № 677 (Карантинні обмеження…).

На думку Олексія Зоренка, так звана «Карантинна постанова» є не просто незаконною, вона суперечить здоровому глузду. Постановами не можна підміняти дію Конституцію та низку законів особливо це стосується фундаментального права на працю, фактично права на життя. Оцінку цій постанові має дати Конституційний суд.

також читати: Поради адвоката: історичний екскурс, імунізація та вакцинація населення (відео частина 1)

Як захиститися від незаконних дій посадових осіб та правоохоронців, які в порушення законів виконують незаконні Постанови Уряду дивіться у сюжеті від Голос ІФ: 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.