На Прикарпатті поліцейські перевіряли дотримання правил полювання та використання мисливської зброї (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У сезон полювання правоохоронці Івано-Франківщини із залученням єгерів, а також голів первинних мисливських організацій перевіряли дотримання мисливцями правил полювання, наявності у них відповідних документів, а також дозволів на зберігання та використання мисливської зброї.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

11 та 12 грудня під час рейду поліцейські виявили сім порушників – відносно шістьох чоловіків складено адміністративні протоколи за ст. 192 (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної зброї й правил взяття її на облік) КУпАП, ще на одного порушника складено протокол за ст.85 (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу)КУпАП.

Рейди мисливськими угіддями проводитимуться й надалі. Поліцейські закликають мисливців дотримуватись правил полювання!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.