Кличко обурився, що Ломаченко вийшов без прапора України: Якого біса

Новини, Суспільство

Ексчемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко обурився через те, що Василь Ломаченко, який став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації, на церемонії оголошення переможця використав не прапор України, а прапор свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Про це написав Володимир Кличко у Twitter, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Кличко перепостив повідомлення про те, що після бою з ганцем Річардом Коммі Ломаченко вийшов на церемонію оголошення переможця без українського прапора, хоча зазвичай переможці використовують національний прапор.

Натомість Ломаченко вийшов із жовто-червоним прапором свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Кличко процитував визначення з Вікіпедії, згідно з яким патріотизм або національна гордість – це почуття любові, відданості, прихильності до батьківщини.

 “Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він свою країну, не використовуючи її прапор? Якого біса (WTF – ред.)”.

У Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко переміг ганця Річарда Коммі у легкій вазі.

Українська правда

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.