Як виглядатиме середмістя Коломиї після реконструкції (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

У Коломиї планують реконструювати середмістя.

Про заплановану реконструкцію повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Як зазначає голова громади, Коломия давно потребувала пішохідної зони з урахуванням інклюзивних потреб та без припаркованих авто. Тепер настав час втілити це в життя.
Візуалізацію майбутньої реконструкції площі Ринок, площі Відродження, площі Тараса Шевченка та прилеглих вулиць можна побачити на відео. Проєкт розроблено ще 2017 року львівським архітектурним бюро. У планах – перекрити рух транспорту попри Ратушу, озеленити територію поруч з фонтаном, створити відкритий простір для масових заходів на місці парковки та встановити нові лавочки.
“Власне з реалізацією цього проєкту й пов’язані вчорашні роботи поруч пам’ятника Шевченку, – наголошує мер. – За зиму ми плануємо здійснити підготовку своїми силами, щоб з настанням теплої погоди розпочати реалізацію цього проєкту. Хочемо зробити все максимально швидко, щоб центр Коломиї не перебував у вічній реконструкції.
Впевнений, що незабаром, прогулюючись центром міста, ми забудемо про затори, паркування, обходження транспорту. Натомість – відпочиватимемо в затінку та насолоджуватимемося красою нашої Коломиї”.

Як виглядатиме центральна частина міста після реконструкції – можна уявити, переглянувши відеовізуалізацію.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.