Проїзд дорогами державного значення на Франківщині забезпечено (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Станом на ранок 9 грудня проїзд дорогами державного значення на Франківщині забезпечено.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

До ліквідації наслідків негоди залучено 40 одиниць снігоприбиральної техніки та 54-х працівників дорожнього господарства.

Здійснюється ліквідація ожеледиці, проводиться обробка покриття доріг протиожеледними матеріалами, очищення узбіч та автобусних зупинок від снігу.

Синоптики прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів, туман, на дорогах ожеледиця. Температура повітря – 0-5 морозу.
“Шановні водії, звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами.
На гірських перевалах організовано пункти обігріву. Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w
Ситуація – під цілодобовим контролем відповідальних працівників Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.
Чергові диспетчери Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.

Чергові диспетчери служб автомобільних доріг в інших областях : https://bit.ly/3GecZr4” – пишуть дорожники.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.