Івано-Франківська та ще 8 областей виходять з “червоної” зони

Здоров'я, Новини, Суспільство

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила перевести 8 областей та Київ до “жовтої” зони з 7 грудня.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на facebook-сторінку міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова.

“Червоний” рівень карантинних обмежень вирішили скасувати в таких областях:

Донецькій;
Дніпропетровській;
Івано-Франківській;
Луганській;
Львівській;
Одеській;
Рівненській;
Херсонській;
місті Києві.
Нагадаємо: Із 6 грудня Кабінет міністрів посилив карантинні обмеження для невакцинованих громадян. У “жовтій” зоні епідеміологічної небезпеки тепер заборонено відвідування закладів громадського харчування та спортзалів без наявності принаймні одного щеплення проти коронавірусу, довідки про одужання чи негативного результату ПЛР-тесту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.