Синоптики попередили про погіршення погоди на заході України: що зараз на дорогах

Новини, Суспільство

Складність ліквідації слизькості на дорогах полягає в тому, що дощ змиває протиожеледну суміш і сольовий розчин.

В Укргідрометцентр піовідомили, що 6 грудня у західних та північних областях очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Перший рівень небезпечності. Погодні умови можуть привести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць», – йдеться в повідомленні.

Як наголошує начальник Служби автомобільних доріг (САД) в Івано-Франківській області Василь Буджак, сьогодні, 5 грудня, протягом дня на всій території Івано-Франківської області – аномальні погодні умови:

“За мінусової температури повітря випадає дощ, який на тротуарах, піщохідних доріжках та на поверхні дорожнього покриття доріг миттєво перетворюється у лід”.

Дорожні бригади підрядних підприємств обробляють проїзну частину доріг протиожеледними засобами цілодобово.

“Складність ліквідації слизькості полягає в тому, що дощ змиває превентивно нанесену протиожеледну суміш і сольовий розчин”, – зазначає Буджак.

У САД просять бути максимально обережними під час руху мокрими дорогами, де можливе утворення ожеледі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.