“Голодна туса” у Львові: блогер Заліско влаштував істерику через смерть директора Будинку вчених (відео)

Новини, Політика, Суспільство

Блогер плакав та кричав на камеру, він звинувачує у смерті директора хейтерів, а користувачі винять у цьому його самого.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Піка.

Скандальний український блогер-мільйонник Олександр Заліско, який 27 листопада у День пам’яті жертв голодоморів влаштував у Львові гучну БДСМ-вечірку на честь свого дня народження, прокоментував смерть директора Будинку вчених, де проходила його “туса”. Він не стримав емоцій та влаштував істерику. Користувачі бажають блогеру смерті.

Спочатку Заліско опублікував в Instagram промову, яку він читав з листочка. Проте потім у його Stories з’явилися емоційні та слізні відео, на яких він кричав та благав не винити його у смерті директора.

Заліско каже, що директор Будинку вчених, де проходила “голодна туса” блогерів, просто “не витримав тиску”.

“Ми, молоді, ще можемо це витримати, а він не зміг… Хіба ви не розумієте що це погано?”,- блогер звинувачує у смерті директора хейтерів, які нібито “довели” 75-річного чоловіка.

Проте згодом емоції взяли гору. Заліско почав істерику. Він кричав та плакав прямо на камеру. Блогер заявив, що коментатори бажають йому смерті, а він не знає, як виправити прикрий інцидент.

Я не є причина смерті, мої друзі тут не причому!… Може ви хочете мене спалити?”, – емоційно кричав Заліско зі словами на очах.

Згодом блогер Олександр Заліско потрапив до лікарні. У блогера сильно скаче тиск.

“Голодна туса”: що відомо про скандальну вечірку блогерів у Львові

У День пам’яті жертв Голодомору львівські, франківські, тернопільські та чернівецькі блогери влаштували у Львові у Будинку вчених велику БДСМ-вечірку. Банкет відбувся на честь дня народження блогера з Чернівців Олександра Заліска.

Серед гостей було чимало блогерів, серед яких і “мільйонники”: Наталі Литвин, Таня Самбурська, Валерія Юрченко, Саша Бо та інші.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.