Депутати в січні відпрацюють лише один пленарний тиждень

Новини, Політика, Суспільство

Раніше в календарному плані передбачалося два пленарні тижні.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на УНІАН.

Народні депутати вирішили, що в січні працюватимуть в пленарному режимі лише один тиждень.

Як передає кореспондент УНІАН, Народні депутати України проголосували за внесення змін до календарного плану проведення шостої сесії дев’ятого скликання. За ухвалення постанови №6381 проголосувало 276 народних депутатів.

Цими змінами передбачено, що в січні народні депутати працюватимуть в пленарному режимі лише один тиждень – з 18 по 21 січня. Водночас вирішили, що тиждень, який раніше передбачався як пленарний, – з 10 по 14 січня – працюватимуть з виборцями.

У результаті виходить, що народні депутати майже місяць – з 20 грудня по 14 січня – не працюватимуть взагалі в пленарному режимі.

Нагадаємо, “слуга народу” Олександр Качура подав депутатський запит в СБУ, ДПСУ та міграційну службу, щоб з’ясувати наявність американського громадянства у глави його фракції Давида Арахамії й лідера партії “Голос” Кіри Рудик.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія своєю чергою запевнив, що не має подвійного громадянства, і готовий це довести.

Арахамія зазначив, що має залізобетонний доказ, який свідчить про відсутність американського громадянства. Водночас Арахамія не розповів, про який саме доказ ідеться.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.