Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук рекламувала горшики у гіпермаркеті олігарха Гереги “Епіцентр”? (відео+фото)

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

1 грудня голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук  у приміщенні ТЦ «Епіцентр», який належить сімейній четі олігархів Герег провела виїзний брифінг щодо ситуації з COVID-19.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Попри це, така локація викликала подив у більшості користувачів глобальної мережі інтернет.

Зокрема відомий журналіст, лікар зі значним стажом держуправління, власник інтернет видання  “За Лаштунками” Тарас Боднар в’їдливо прокоментував ці фотографії.

«Голова ОДА стала «маскою» «Епіцентру».

«Якщо моделі,  актори, а також відомі постаті політики, бізнесу, можуть бути обличчям окремих торгових марок та брендів, то чому б очильниці ІФ ОДА на час кампанії боротьби з пандемією не стати «маскою» мережі торгових центрів»?- пишуть люди у соцмережах та додають «при доброму менеджері це могло стати доброю надбавкою до не такої вже й великої зарплатні держслужбовця, адже посадовцям, кажуть, реклама начебто не заборонена?».

«Ну, а поки інші області повертаються до помаранчевої та жовтої зон, Прикарпаття х й надалі залишається у червоній зоні карантину» – зазначив Тарас Боднар.

На дивне зібрання «ковідних чиновників» у себе на сторінці у ФБ відреагував і журналіст газети Голос ІФ Ростислав Гудзінський.

«Яка ганьба, “доктор з державного управління” Світлана Онищук у гіпермаркеті олігарха рекламує горщики. Як виконати норми Конституції, Законів та регламенту ОДА щодо прийому громадян, так ні – карантин. А, от як у “Епіцентрі” порушувати дистанцію у “червоній зоні”, так будь-ласка» – написав Ростислав Гудзінський.

також читати: Невігласи з Івано-Франківської ОДА без службових посвідчень порушують Закон та грають цирк “Шапіто”… (відео)

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.