Аваков запевнив, що не зустрічався з Ахметовим, і не чув у Вільнюсі “ділових перемовин”

Новини, Політика, Суспільство

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заперечив, що зустрічався із Рінатом Ахмєтовим у Вільнюсі наприкінці листопада.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Радіо Свобода”.

“Я вчора побачив, що Рінат Ахметов прилетів у той же термінал за пʼять хвилин від мене, але я при відльоті його не бачив…Я готовий коментувати все, що стосується мене. І я відповім що ні, жодних зустрічей з Рінатом Леонідовичем у Вільнюсі не відбувалося… Я не бачив, щоб хтось з присутніх гостей вів серйозні ділові перемовини.

Я дуже досвідчена людина в цій сфері. І фотографію я виклав хоч і жартома, але не просто так… Ті люди, які там були і захотіли сфотографуватися, не приховували цього факту. І я не приховував. На державних гвинтокрилах я туди не літав і все оплатив власним коштом. І поїхав дійсно до Савіка, і нормально провів там час” – сказав Аваков.

У сюжеті “Української правди” йшлося, що майже два тижні тому саме звідси з “Борисполя” вилетіло два приватних літаки, а через день вони зустрілися у Вільнюсі.

На борту одного з них був олігарх Рінат Ахметов, на іншому – гості з дня народження Савіка Шустера.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.