Двом працівникам Бурштинської ТЕС, які постраждали під час викиду гарячої пари, провели операцію

Кримінал, Новини, Суспільство

Стан хлопців, які постраждали під час інциденту з викидом гарячої пари, що трапився на Бурштинській ТЕС, стабілізувався.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Станом на 10:30 30 листопада двом працівникам станції з опіками 30% та 60% провели операцію з очищення шкіри та перевели в реанімацію, де вони пробули ніч.

Зараз їхній стан оцінюють як стабільний, дихають хлопці самостійно, тиск теж тримають самостійно. Їм планують робити перев’язки.

Додатково адміністрація Бурштинської ТЕС організувала для потерпілих здачу крові та забезпечила необхідними препаратами. Представники станції зараз знаходяться у лікарні.

Двоє хлопців з Галременерго, які знаходяться в Бурштинській лікарні, почуваються добре, загрози життю немає. В одного з них – опіки обох рук, а в іншого – однієї.

«Станція тримає ситуацію на контролі та знаходиться на постійному зв’язку з лікарями і родичами. Тримаємо кулаки за колег», – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.