“Було дебільне сторіз ведучого”, – франківська блогерка Саша Бо “наїхала” на ведучого Володимира Остапчука (фото)

Новини, Суспільство

Блогерка Олександра Пустовіт, у соцмережах Саша Бо, звинуватила шоумена Володимира Остапчука у розгортанні скандалу навколо “голодної туси”.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Блогер Олександр Заліско влаштував гучну вечірку у День пам’яті жертв Голодомору. Дружина Остапчука почала захищати ведучого.

Досі скандальний день народження обговорюють у мережі. Блогери, які були гостями свята, виправдовуються за гуляння в траурний день і публікують дописи з вибаченнями. Зокрема, в InstaStories вибачилася і Пустовіт. Також зірка мережі заявила, що винуватцем скандалу є ведучий, який і опублікував “дебільне сторіз”.

“Ніяких пов’язаних з Днем пам’яті жертв Голодомору назв вечірки не було. Було дебільне й необдумане сторіз ведучого, яке спровокувало всеукраїнський скандал. Я прошу вибачення в українців, чиї почуття зачепила суботня подія. Виправдовуватися і коментувати щось надалі я не можу. Я була гостею, яка прийшла до друга”, – написала блогерка-“мільйонниця”.

Пустовіт обурило й те, що видання називають її скандальною блогеркою.

“Болить душа за те, що ЗМІ називають мене скандальною блогеркою. Мій блог – про добро і позитив. Але про нього статті не пишуть, на жаль”, – додала вона.

Дружина Остапчука Христина різко відреагувала на висловлювання блогерки. Вона емоційно відповіла Пустовіт у мережі.

Блогерка Олександра Пустовіт, у соцмережах Саша Бо (праворуч), звинуватила шоумена Володимира Остапчука у розгортанні скандалу навколо "голодної туси". Дружина Остапчука Христина почала захищати ведучого

“Хайп з розлученням уже втратив силу, треба знайти нові публічні теми? Кажеш, твій блог про доброту? А де ж вона, коли ти обвинувачуєш інших у своїх необдуманих вчинках? Ось нутро”, – написала юристка.

Також кохана ведучого показала листування з блогеркою. Пустовіт написала, що та просто захищає свого чоловіка. Жінка шоумена відповіла, що всім треба вибачитися за цей вчинок, а не перекидати провину на інших. Після цього блогерка заблокувала Христину.

27 листопада блогери з України у День пам’яті жертв Голодомору влаштували вечірку з нагоди дня народження шоумена Олександра Заліска. Святкували в Будинку вчених Львова. Навіть після критики й негативних коментарів блогери продовжують публікувати кадри з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом. Серед гостей були й блогери-“мільйонники”.

Знімав історії й Володимир Остапчук. Одну зі світлин він підписав “блогерська голодна туса”.

29 листопада стало відомо, що Будинок учених за рішенням ТЕС НП закрили.

30 листопада ведучий Володимир Остапчук, який розважав гостей на дні народження блогера в День пам’яті жертв Голодомору, перепросив за публікації в Instagram.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.