Заважали майбутній велодоріжці: на вулиці Надрічній демонтують самовільно встановлені паркани

Новини, Суспільство

Роботи з демонтажу самовільно встановлених огорож стартували вчора на вулиці Надрічній в Івано-Франківську.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Як зазначається, на вказаній вулиці планують збудувати нову велодоріжку. Втім, під час виконання проєктних робіт виявилось,

Демонтувати огорожі, які заважають будівництву нової велодоріжки, що кілька суб’єктів господарювання встановили огородження поза межами власних земельних ділянок та захопили територію, яка могла б використовуватися для велодоріжки. Саме тому вчора працівники комунального підприємства «Муніципальна інспекція «Добродій» та Управління самоврядного контролю Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради розпочали демонтаж однієї з таких огорож на найбільш проблемній ділянці.

«Це тільки один маленький крок, але дуже важливий крок, тому хочемо подякувати вищезгаданим установам за участь у розбудові велоінфраструктури міста», – зауважили у Департаменті благоустрою.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.