У Коломийській дитячій лікарні перебуває п’ятеро дітей з Covid-19 (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Восени у Коломийському районі зросла кількість хворих на коронавірус серед дітей.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Коломийську РДА.

Очільник Коломийського району Любомир Глушков спільно із керівником патронатної служби райдержадміністрації Богданом Колодніцьким проінспектували роботу Коломийської дитячої лікарні.
У цьому році на Коломийщині зафіксовано понад 15 тисяч підтверджених випадків захворюваності на COVID-19. З них близько 1 200 хворих на коронавірусну хворобу – це діти.

В рамках робочого візиту до лікарні, голова райдержадміністрації оглянув ковідне відділення. Зараз там перебуває п’ятеро дітей. А загалом у 2021 році в стаціонарі лікарні лікувалося більше 80-ти дітей. Ковідне відділення минулого року нараховувало 9 ковідних ліжкомісць, а зараз у зв’язку із зростанням захворюваності – 30.

Більше – у відео Коломийської РДА.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.