На Прикарпатті правоохоронці проводять перевірки, зафіксовано близько 2300 порушень правил карантину «червоної» зони

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

Щоденно рейдові групи з числа поліцейських та інших уповноважених служб активно проводять профілактичну роботу та роз’яснюють громадянам вимоги карантину та відповідальність за їх невиконання.

Про це інформує Поліція Івано-Франківської області, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Особливу увагу правоохоронці звертають на наявність сертифікатів про вакцинацію та попереджають про відповідні зміни до нормативних документів, які регулюють діяльність закладів торгівлі і громадського харчування в умовах карантину.

Загалом від початку «червоної» карантинної зони правоохоронці краю перевірили понад 11 660 суб’єктів господарювання.
На порушників складено близько 100 адміністративних матеріалів за ч.1 ст 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).
За ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) винесено 2200 постанов.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.