Мене дістало! – ексмер Івано-Франківська розкритикував ремонт вулиці Ленкавського

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська 2006-2015 років Віктор Анушкевичус несподівано гостро розкритикував довгоочікуваний ремонт вулиці Ленкавського, який розпочався у листопаді.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

“Довго мовчав, бо знаю, критикувати легко, але і мене дістало! Коли ми з командою робили реконструкцію будь–якої вулиці,то обов’язково розглядали можливість її РОЗШИРЕННЯ. Нещодавно побачив “реконструкцію” вул.Ленкавського: проїздна частина звужена приблизно на 2м., лівньова каналізація, нещодавно зроблена , опинилась на тротуарі (зараз переносять на звужену дорогу). А де заміна мереж?!

За час мого головування в цьому районі були реконструйовані вулиці Короля Данила, Вороного, Кармелюка, побудована вулиця Р.Гурика. В планах було з’єднання вулиць Гурика та Ленкавського, завершення робіт на вищезгаданій вулиці з виїздом на Набережну ім.Стефаника. Вулиця Ленкавського мала б стати дуже зручною об’їздною, враховуючи ще й будівництво на території колишньої шкірфірми.”

На думку Анушкевичуса, поточна реконструкція є “м’яко кажучи дурістю, або і злодійством”.

Капітальний ремонт Ленкавського анонсували ще в 2017 році. Тоді ж були презентовані проєктні рішення, які мали стати “новим рівнем якості у плануванні та будівництві інтермодальних вулиць у нашому місті”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.