На Прикарпатті висадили понад 180 тисяч саджанців (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Президентська програма «Зелена країна» набирає масштабів. На Прикарпатті до лісівників долучається молодь, екоактивісти і навіть приватні підприємства. Так, днями усі разом висадили понад 180 тисяч саджанців.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням ТРК РАІ.

Коломийськими лісівниками взято зобов’язання до зими посадити 20 гектарів лісу на свіжих вирубках. Як зазначив головний лісничий Володимир Рушнівський цьогоріч буде висаджено приблизно 66 тисяч дерев.

До озеленення долучається чимало охочих.  Головний лісничий Коломийського держлісгоспу Володимир Рушнівський зазначив, що цього разу допомагали  представники однієї з торгівельних мереж. Так, у Великій Кам’янці посадили 180 тис. саджанців.

Саджатимуть дерева лісники і надалі. Територій, які потрібно заліснювати  вистачає.

Детальніше – у сюжеті ТРК РАІ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.