Відійшов у вічність Ігор Євгенійович Басюк

Новини, Суспільство

На 68-му році життя відійшов у вічність Ігор Євгенійович Басюк, який майже 30 років очолював Раду профспілок області.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ОДА.

Ігор Євгенійович після закінчення у 1980 році Івано-Франківського інституту нафти і газу 10 років працював у НГВУ «Надвірнанафтогаз». Із лютого 1992 року очолював Раду профспілок Прикарпаття.

За цей час значно зросла роль профспілкових організацій у вирішенні питань соціально-економічного захисту громадян. З його ініціативи в області забезпечується розвиток та вдосконалення системи соціального діалогу, поглиблення взаємодії профспілок з органами виконавчої влади та об’єднаннями роботодавців. Завдяки цьому досягнуто значних результатів у питаннях колективно-договірного регулювання праці, зростанні рівня заробітної плати та своєчасної її виплати, збереження існуючих та створення нових робочих місць.

Як голова правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Ігор Басюк багато уваги приділяв наповненню бюджету Фонду, організації оздоровлення працівників та їх дітей, зниженню захворюваності громадян області.

Колектив обласної державної адміністрації висловлює щирі співчуття сім’ї, родині, близьким І. Є. Басюка: “Світла пам’ять про Ігоря Євгенійовича залишиться у наших серцях”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.