В Івано-Франківську в будинку живе 25 кажанів

Новини, Суспільство

22 листопада до працівників Івано-Франківської міської аварійно-рятувальної служби звернулася мешканка однієї з квартир на сьомому поверсі багатоповерхового будинку на вулиці Довженка. Жінка розповіла, що на її балконі оселилися кажани.

Про це журналістові Суспільного розповів директор комунального підприємства Олег Бевський, пише повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Кажани мали б вже у сплячці бути. Але, оскільки погода тепла, тваринки прокинулися і почали шурхотіти у жінки на балконі. Ми забрали 25 кажанів, поклали їх у паперовий ящик”, — сказав Олег Бевський.

За його словами, летючі миші, які мешкали на балконі у жінки, жодної небезпеки не становлять.

“Просто людині неприємно, коли вони на балконі шурхотять. Ми просимо людей влітку звертати увагу на такі речі, бо тоді ми можемо їх забрати й одразу випустити на волю”, — розповів Олег Бевський.

З його слів, зараз кажани перебувають на базі комунального підприємства аварійно-рятувальної служби. Однак, додав, згодом тваринки можуть оселитися у новій домівці.

“У нас є попередня домовленість, що має приїхати працівник Галицького національного природного парку і забрати кажанів туди”, — сказав Олег Бевський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.