Воїни коломийської “Десятки” повернулися з фронту додому (фото)

Новини, Політика, Суспільство

21 листопада в Коломиї урочисто зустріли воїнів 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади, котрі повернулися після ротації із зони ООС на місце постійного розміщення.

Їх зустріли в центрі міста на площі Відродження представники церкви, влади, волонтери та мешканці міста.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галка”.

Військові провели парад техніки та особового складу. Згодом нагородили найкращих бійців.

“Символічно, що це відбулося на день Архистратига Михаїла – патрона воїнів та лицарів. Сьогодні разом з нашими захисниками вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за незалежність України, вітали святковий парад «Десятки» та урочисто відзначили День Гідності та Свободи. У цей день дякую всім, хто впродовж восьми років боронив та боронить Україну від російського агресора. Дякую всім, хто рішуче захистив наш вибір – бути з Європою. Дякую кожному поколінню українців, яке великою ціною виборювало право жити у своїй державі, говорити своєю мовою та примножувати свою культуру. І за це все також дякую Вам, наша «Десятко»! Ви наша гордість, наша надія, наш щит”, – прокоментував зустріч міський голова Коломиської громади Богдан Станіславський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.