Вакцина Moderna на 96% запобігає важкому перебігу хвороби та смерті від штаму «Дельта» – дослідження

Здоров'я, Новини, Суспільство

Вакцина Moderna дає гарний захист від усіх штамів коронавірусу.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Міністерство охорони здоров’я України.

Як зазначається, Moderna (mRNA-1273, Spikevax) – це мРНК-вакцина, розроблена фармацевтичною компанією Moderna спільно з Центром досліджень вакцин при Національному інституті алергії та інфекційних хвороб у США.

З 23 березня по 7 вересня 2021 року у Катарі проводилося дослідження ефективності вакцини Moderna проти штабу «Дельта» коронавірусу SARS-Cov-2.

За результатами дослідження, опублікованими у журналі “Nature”, Moderna запобігає зараженню штамом “Дельта” на 73,1%, важкому перебігу та смерті від штаму “Дельта” на 96,1%.

В МОЗ нагадали, що в Україні вже понад 1,15 мільйона громадян щепилися вакциною Moderna.

7 листопада Україна отримала нову партію з 2 930 000 доз цієї вакцини у межах COVAX – міжнародної ініціативи з доступу до вакцин від COVID-19 для всіх країн світу. Вакциною Moderna можна щепитися в усіх регіонах країни.

Вакцина Moderna на 96% запобігає важкому перебігу хвороби та смерті від штаму «Дельта» – дослідження.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.