На Коломийщині для сім’ї, яка виховує прийомних дітей, придбали будинок

Новини, Суспільство

Для семи прикарпатських дітей, позбавлених батьківського піклування, свою любов та підтримку подарувала сім’я Угорських, котра проживає у місті Коломия.

Подружжя Романа та Галини, які вже мають успішний досвід опіки над дітьми, взяли на виховання ще семеро дітлахів із двох сімей, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Щоб підтримати родину за кошти субвенції із державного бюджету, – а це майже 3 мільйони гривень, – та співфінансування із місцевої казни у сумі понад 700 тисяч гривень для сім’ї Угорських придбали сучасний житловий будинок, інформують в ІФ ОДА.

Очільниця Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук разом із Коломийським міським головою Богданом Станіславським вручили родині Угорських ключі від нового помешкання.

«Створення дитячого будинку сімейного типу – це неабиякий вияв любові до дітей, котрі опинилися у скрутному становищі, – зазначила Світлана Онищук. – Переконана, що ваша енергія, батьківська любов, тепло сердець допоможуть дітям вирости щасливими та здоровими, адже діти – це наше майбутнє. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, миру, Божої ласки та благословення».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.