Франківське “Прикарпаття” під час гри вдома програло “Оболоні”

Новини, Суспільство

Івано-франківський футбольний клуб “Прикарпаття” у матчі 19 туру Першої ліги приймав на власному полі “Оболонь” з Києва.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У випадку перемоги франківці могли обійти киян у турнірній таблиці, проте зробити їм цього так і вдалося — голи Суханова та Батальського незадовго після перерви забезпечили впевнену перемогу “Оболоні”.

На 13 хвилині матчу господарі залишилися вдесятьох. Захисник “Прикарпаття” Михайло Писко за кілька метрів до штрафного майданчика порушив правила проти Олександра Батальського. Арбітр Ігор Пасхал трактував це, як “фол останньої надії” та вилучив франківця.

Не зважаючи на кількісну перевагу, “Оболоні” до перерви не вдалося вийти вперед у матчі. Проте на початку другого тайму після передачі з правого флангу Сергій Суханов виграв верхову боротьбу в захисників “Прикарпаття” і ударом головою відкрив рахунок.

Подвоїли перевагу кияни після кутового удару на 61 хвилині матчу. Гості знову виграли “другий поверх” — Микита Безуглий переправив м’яч на дальню стійку, де його передачу замкнув Олександр Батальський.

Матч команди закінчували у рівних складах — на 74 хвилині арбітр показав другу жовту картку гравцю “Оболоні” Олегу Бородаю, який не за правилами блокував Івана Сондея. Попри це відзначитися у воротах гостей франківці так і не змогли. Гра закінчилася із рахунком 0:2.

Після цього туру “Прикарпаття” залишається на п’ятій сходинці турнірної таблиці Першої ліги, “Оболонь” продовжує йти третьою.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.