У Франківську від COVID-19 помер відомий барабанщик Ігор Семків. Він був антивакцинатором

Здоров'я, Новини, Суспільство

Пізно ввечері 13 листопада стало відомо про смерть відомого івано-франківського барабанщина та вчителя гри на цих інструментах Ігоря Семківа.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Він багато років працював вчителем ударних інструментів в місцевому центрі дитячої та юнацької творчості, виховав десятки франківських музикантів.

“Колектив Міського Центру дитячої та юнацької творчості глибоко сумує з приводу смерті Ігоря Семківа, педагога-професіонала, музиканта, позитивного та енергійного колеги, який багато років віддав на розвиток музичної культури нашого міста, виховавши плеяду успішних музикантів.
Світлий спомин про його добрі справи назавжди залишиться у серцях та пам’яті тих, хто знав, любив та шанував. Висловлюємо співчуття рідним, близьким у великому горі. Вічна пам’ять!”, – йдеться у дописі його колег-освітян.
На сторінці музиканта з’явилися поминальні дописи від друзів та учнів.
“Дякую за це фантастичне ваше життя, Ihor Semkiv…. Майже всі барабанщики в моїх музиках(більше 10 крутих) за багато років були вашими учнями, існування +~300 рок-груп у Франківську за останні 30 років- теж ваша заслуга . Суперталантище і розливайко музичних кайфів… останні 2роки мій Захар мав великого люблячого друга-вчителя. Ви світили тут. Спеціально для нас! Це для нас складна втрата, але велика подяка!! Прийшов від Бога -ідеш до Бога. Дякую”, – написав Ярема Стецик.
“Я не буду описувати здобутки Ігора, якого ми називали Сем. Він помер нині від Covid 19,я шокований,померла ще одна легенда. Ми з Тобою сперечались в дечому,пробач,Mr.Drummer.А ви не прививайтесь..”, – зазначив Тарас Пушик.
“Немає слів як передати цей жаль й тугу, яку я зараз відчуваю…. не хочеться вірити, ну як так!!!??Ми ж про стільки мріяли.. Я не знаю як сказати Вані з Захаром, що ти пішов від нас.. Безмежна пошана й любов до тебе!! Ти залишишся назавжди в нашому серці”, – додала Оксана Тригуб-Мілашевич.

А відомий франківський музикант, гітарист гурту “Карна” Влад Ярун зауважив, що Ігор Семків був антивакцинатором. Менш ніж за місяць до смерті він поширював пост проти вакцинації та в коментарях ставив під сумнів небезпеку COVID-19.

“У Франківську помер Сем. Сем легенда, якого знають всі музиканти. Хороша людина. Помер від корони. Сем був антивакцинатором. Не пишіть “Царство небесне тобі, Сем”. Небесного царства не існує, проте існує царство вірусів. Вірусів, які вбивають! Читайте розумні речі, будьте хомо сапієнс, вчиться на чужому горі, щоб не було свого…”, – зазначив Ярун.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.