На Рогатинщині з’явилися яскраві “пішоходи”

Новини, Суспільство

Стилізовані скульптури “хлопчик-пішохід” встановлено на ділянках дороги біля пішохідних переходів у селах Лопушня та Пуків Рогатинської МТГ.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Рогатинську міську раду.

Варто зазначити, що облаштування манекенів – це один із кроків впровадження проєкту “Створення безпечного середовища в Рогатинській територіальній громаді”. А стилізовані скульптури “хлопчик-пішохід” придбано в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що реалізує Асоціація “Єврорегіон Карпати – Україна” спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями в межах проєкту Карпатська мережа регіонального розвитку”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно проєкт “Карпатська мережа регіонального розвитку» фінансується за кошти Державного бюджету України, отримані на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.