У Коломиї закрили один з пунктів вакцинації

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Коломиї оптимізували роботу пунктів вакцинації.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Коломийську міську раду.

Тепер пункт вакцинації у приміщенні залізничного вокзалу у вівторок та четвер буде працювати з 9:00 до 20:00, у понеділок, середу та п’ятницю з 9:00 по 18:00, в суботу та неділю з 9:00 по 14:00. Також вдвічі збільшено кількість бригад, які будуть робити щеплення у цьому центрі. Це дозволить наростити темпи та, відповідно, знизити час очікування у черзі.

Графік роботи пункту вакцинації у приміщенні Коломийського медичного коледжу ім. І.Франка незмінний – з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 15:00.

Також зробити щеплення проти COVID-19 ви можете у кожній амбулаторії Коломийської громади. Для цього зателефонуйте до вашого сімейного лікаря та зголосіться. Він повідомить вам час та дату вашої вакцинації в амбулаторії.

Натомість зупиняє свою роботу пункт вакцинації по вул. Лермонтова. Це пов’язано з тим, що за даною адресою неможливо організувати місце очікування всередині приміщення – замала площа. Разом з тим, щодня температура опускається і очікувати вакцинації на вулиці не лише некомфортно, це може зашкодити здоров’ю мешканців.

Графік роботи пунктів вакцинації проти COVID-19 у м. Коломия за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.