Опитування: Чи покращилося життя франківчан за час президенства Володимира Зеленського? (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Президентський термін Володимира Зеленського добіг свого екватора. Журналісти щоденної онлайн- газети Голос ІФ поцікавилися у франківчан та гостей міста чи стало їм жити краще за президенства Зеленського.

У своїй більшості франківчани вказали, що за президенства Володимира Зеленського їм стало жити гірше так, як зменшилися доходи і різко зросли ціни та тарифи на комірне.

Молоді люди зазначили, що якість їхнього життя не зазнала істотних змін, або покращилося.

Зважаючи на такі думки франківчан та гостей міста режиму Володимира Зеленського слід задуматись над економічною та кадровою політикою в Україні та негайно починати реалізовувати кроки щодо покращення життя українців, інакше йому не слід задумуватись про другий президентський термін.

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.