Прикарпатські лікарні, які приймають хворих на COVID-19, забезпечать джерелами альтернативного електропостачання

Здоров'я, Новини, Суспільство

9 листопада обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій розглянула на позачерговому засіданні питання забезпечення електропостачанням закладів охорони здоров’я.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Рішенням комісії доручено головам РДА та департаменту охорони здоров’я ОДА розробити районні та обласний алгоритми забезпечення закладів охорони здоров’я джерелами альтернативного електропостачання. Розробити алгоритми мають до 15 листопада.

Також комісія звернулася до Прикарпаттяобленерго з дорученням забезпечити безперебійне живлення електричною енергією закладів охорони здоров’я Івано-Франківської області, які в своєму складі мають відділення (палати) інтенсивної або реанімаційної допомоги, а також надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Регіональним постачальникам електроенергії доручено вжити заходів щодо недопущення відключення від електропостачання у лікарнях, які приймають хворих на COVID-19.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.