Після конфлікту з невакцинованою вчителькою директор Єзупільського ліцею лікується у кардіоцентрі (відео)

Новини, Суспільство

Після конфлікту в невакцинованою вчителькою, яку відсторонили від роботи, директор Єзупільського ліцею Михайло Трушик перебуває в передінфарктному стані.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на голову Єзупільської громади Ігора Лукашевича.

“Стан директора стабільний. Директор Єзупільського ліцею зараз лежить у кардіоцентрі — передінфарктний стан”, — сказав Ігор Лукашевич.

8 листопада вчителька Галина Бусько, яку відсторонили від роботи, прийшла у ліцей зі своїми однодумцями. Вона не погоджувалася з тим, що не має працювати. Директор школи викликав поліцейських, вчителька зробила те ж.

також читати: Антиваксер Остап Стахів з прихильниками зірвав навчання у Єзупільському ліцеї (відео+фото)

Зі слів голови громади, наступного дня, 9 листопада, події у ліцеї продовжуються, але перебувають “на контролі”.

“В нас одна-єдина у мережі, системі освіти, — невакцинована вчителька. І вчора події відбулися такі, що людину повідомили, наказ директор підписав. Людина не згідна з тим відстороненням. Приїхали “проросійські антивакцинатори”. Зараз ще критичної ситуації немає, одне прохання до вас, Світлано Василівно (голова облдержадміністрації Світлана Онищук — ред.) і до правоохоронних органів області, щоб школи, у яких є відсторонення працівників, були забезпечені відповідними правоохоронними органами”, — каже Ігор Лукашевич.

Зі слів голови Єзупільської громади Ігоря Лукашевича, поліція не була готова до реакції на події, які відбувалися 8 листопада у Єзупільському ліцеї.

“Поліція не зреагувала своєчасно. Що вчора відбувалося в Єзупільському ліцею — це просто неприпустимо. Вторгнення з порушенням всіх норм, прав і всього законодавства, яке є”, — сказав Лукашевич.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.