Антиваксер Остап Стахів з прихильниками зірвав навчання у Єзупільському ліцеї (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні блогер зі Львова, «антиваксер» Остап Стахів зі своїми прихильниками увірвалися до Єзупільського ліцею на Прикарпатті та зірвали навчальний процес.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Стахів із спільниками вимагали поновити на посаді вчительку початкових класів Галину Бусько, яка відмовилася вакцинуватися від COVID-19 і наказом директора була відсторонена від роботи.

 «Я написала, що я не згідна вакцинуватися. Бо вакцинуватись чи не вакцинуватися – це моя воля. Які я вважала за потрібне прививки, я зробила. Це є медичне дослідження, і я не хочу робити на собі експеримент», – заявила Бусько.

На прохання  голови  громади  Ігоря Лукашевича вдягнути маски Остап Стахів і його однодумці відповили:

«Застав мене вдіти маску. Ти хто?… Геноцидник!.. Ти щось заплутався…»

Коли до ліцею приїхали поліцейські, антивакцинатори вимагали у них поновити Бусько на роботі.

Сам Стахів назвав вакцинацію «евтаназією та клеймом звіра» і вкотре закликав її саботувати.

За словами селищного голови, у школі працює 61 людина, лише Галина Бусько відмовилася вакцинуватися чи робити ПЛР-тести, щоб продовжувати працювати.

З 8 листопада невакцинованих освітян відсторонюють від роботи, це передбачено “карантинною” постановою № 1236.

Редакція Голос ІФ зважаючи на наукові дослідження, світовий досвід та практику застосування вакцин під час інших пандемій вважає загальну вакцинацію населення правильним кроком. Однак такого роду заходи повинні проводитись у добровільному порядку та впроваджуватися у дію не постановами Уряду чи наказами МОЗ, які є підзаконними актами, а виключно конституційними та законодавчими нормами.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.