У центрі Івано-Франківська комунальники організували стихійне сміттєзвалище (відео)

Відео-новини, Новини

В центрі міста Івано-Франківська за адресою вул. Коновальця 136-в комунальники організували стихійне сміттєзвалище на яке звозять опале листя з дерев зі всього мікрорайону.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За словами місцевих, комунальники під вечір привозять листя у мішках і ховають його за гаражами біля колишньої військової частини на якій зараз проходить забудова багатоквартирних будинків фірмою “Арсенал-Сіті”.

Вочевидь хтось із комунальників міста вирішив облаштувати собі компостну яму прямо у середмісті.

Місто Івано-Франківськ з техногенним навантаженням, що постійно збільшується, – середовище забруднене. Міські зелені насадження отримують цілий комплекс токсичних мікроелементів з повітря, які проникають в листя і із забруднених ґрунтів та води.

Редакція газети Голос ІФ звертається до заступника Івано-Франківського міського голови пана Михайла Смушака відповідального за комуналку міста ліквідувати стихійне сміттєзвалище шляхом його вивезення та утилізації на сміттєзвалищі.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.