Трагічно загинув власник мережі магазинів «Рибак»

Новини, Суспільство

Власник торговельної марки «Рибак» Анатолій Рибак трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Про смерть бізнесмена повідомив директор товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясо-ІФ» Роман Івасишин, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Трагічно пішов з життя Друг, Товариш, Натхненник, Однодумець в багатьох питаннях, дуже сильний Мотиватор – Анатолій Рибак…» – написав керівник підприємства у фейсбуці.

За наявною інформацією, підприємець загинув внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у суботу на Закарпатті.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Закарпатській області, 6 листопада о 15:55 годині до ГУ ДСНС Закарпаття повідомили, що під час катання на квадроциклі в лісовій місцевості, поблизу села Нижній Студений Хустського району, загинув мешканець міста Івано-Франківськ. О 23:30 годині його тіло доставлено до с. Нижній Студений та передано правоохоронним органам.

Як повідомив Роман Івасишин, парастас за загиблим відбудеться сьогодні 8 листопада о 19.00 годині в Будинку Смутку по вул. Ребета, 3, у місті Івано-Франківську. Похорон відбудеться від Будинку Смутку завтра 9 листопад о 10.00 годині.

Зауважимо, Анатолій Рибак – один з тих людей, які завдяки своїй ініціативі та наполегливості створили успішний бізнес практично з нуля.

Не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.