У Коломиї незабаром відчинять для діток Резиденцію Святого Миколая (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Свято Св. Миколая наближається!

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив FRANCO-театр, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Ще трішки, друзі, і святковий настрій, передчуття чогось неймовірного витатимуть у повітрі.Мерехтітимуть вогники і блискітки прикрашених вітрин магазинів, будемо відчувати хрускіт пухнастого снігу, повітря запахне морозцем, ялинкою та мандаринами! Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів! Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня святого Миколая, який, згідно з повір’ям, у ніч на 19 грудня кладе під подушку солодощі та подарунки слухняним дітям. Звідки пішла така традиція? У Коломиї цьогоріч ВІДКРИТТЯ РЕЗИДЕНЦІЇ СВЯТОГО МИКОЛАЯ, де кожна дитина зможе не тільки провести гарно час, а й дізнатися про таємниці чи то легенди про Миколая Чудотворця” – йдеться у дописі.

Будьте здорові друзі та не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.