Анонсований центр вакцинації на стадіоні “Рух” не відкриватимуть: у чому причина (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

На Прикарпатті значно зросла кількість хворих на коронавірус, через що область потрапила до “червоної” карантинної зони. Тому побільшало охочих отримати щеплення від COVID-19, що дало навантаження на діючі центри та пункти вакцинації. Влада анонсувала відкриття ще одного такого центру на стадіоні “Рух”, проте поки такий варіант не розглядатимуть.

Про це на брифінгу розповів обласний координатор з питань вакцинації від коронавірусної інфекції Микола Стовбан, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

“Нам достатньо центрів вакцинації, які є зараз. Важливо, щоб люди прийшли. Не потрібно розпорошувати людей, потрібно їх вакцинувати. У нас є дев’ять центрів вакцинації і пункти щеплення. Нехай люди туди приходять і там вакцинуються”,- наголосив Микола Стовбан.

Зазначимо, нещодавно міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків дав доручення зробити пункт щеплення на другому поверсі стадіону «РУХ», де сьогодні, 5 листопада, мала відбутись масова вакцинація. За його словами, причина чого цього не відбулось – відсутність вакцини.

“Ми на низькому старті! Єдина затримка – за доставкою вакцини. Обіцяють нову партію на початку наступного тижня. Тому про дату відкриття стадіонного пункту щеплень, час його роботи та інші деталі повідомлю додатково”,- йдеться в дописі мера.

Також дивиться у відео  Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.