“Слуга народу” висунула Резнікова і Верещук у міністри

Новини, Політика

Фракція “Слуга народу” підтримала висунення нардепки Ірини Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, а щойно звільненого з цього поста Олексія Резнікова – на міністра оборони.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням речницю фракції Юлія Палійчук.

Вона нагадала, що кандидатуру Резнікова запропонував президент Володимир Зеленський.

Палійчук розповіла також, що після призначення Верещук замість неї в Раду зайде 140-й номер виборчого списку партії Сергій Кострійчук, який у зе-команді з вересня 2018 року. На президентських і парламентських виборах він координував роботу штабів у регіонах. У 2020 році – член Вищої Ради партії, у 2021 – голова Контрольно-ревізійної комісії.

 

Крім того, за її словами, фракція обговорила можливість призначити голову Державної митної служби Павла Рябікіна на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості, а заступницю голови Офісу президента Юлію Свириденко – першим віцепрем’єром – міністром економіки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.