Якщо ти чиновник і брат мера, збий людину і гуляй вільно! (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Журналіст та керівник ГО “Незалежні медіа Прикарпаття” Георгій Жужунадзе, після нещодавніх резонансних ДТП у Харкові нагадав правоохоронцям і населенню, про ДТП річної давнини, за участі депутата Івано-Франківської міської ради, брата мера міста Романа Марцінківа.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

Жужунадзе натякнув, що правоохоронці “зам’яли справу” і навіть не довели її до суду, що є абсолютним юридичним абсурдом.

“Вся Україна “гудить” стосовно нещодавнього ДТП у Харкові… Всі ЗМІ, як один, роблять розслідування, беруть інтерв’ю у спеціалістів, адвокатів і родичів тих, хто скоїв ДТП. А аналогічний випадок стався і в Івано-Франківській області рік тому! Але справа, як то кажуть, зійшла на пси… Чоловік, перевищуючи швидкість, збиває людину на пішохідному переході, внаслідок чого перехожий помер. Справа навіть до суду не дійшла! Це неймовірний випадок і прецедент!!!! Правоохоронці разом з прокуратурою, певно, отримали шикарний і ласий шматок… А винуватцем, до слова, був брат мера Івано-Франківська Роман Марцінків. Робіть висновки панове! Дивує і той факт, що жодне з місцевих ЗМІ так і не висвітлило цей факт”, – зазначив журналіст.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.