У місті Тлумач триває ліквідація пожежі твердих побутових відходів на полігоні (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Станом на 10:40 спостерігається горіння побутового сміття окремими осередками на території полігону ТПВ МКГ “Тлумацьке” на загальній площі біля 0,3 га.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

В місті Тлумач відбулась виїздна комісія ТЕБ та НС за участі голови Тлумацької ТГ, щодо виникнення пожежі стихійного сміттєзвалища в місті Тлумач на вулиці Б.Хмельницького.

До ліквідації пожежі залучено рятувальників державної пожежно-рятувальної частини номер 5 міста Тлумач та державний пожежно- рятувальний пост селища Обертин. Вісім чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

О 10:56 додатково до місця гасіння пожежі направлено базу газодимозахисної служби АРЗ СП ГУ ДСНС в області.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітрі

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.