«Червона» зона: Поліція Івано-Франківщини інформує громадян щодо карантинних обмежень (інфографіка)

Кримінал, Новини, Суспільство

30 жовтня з 00 годин 00 хвилин рішенням уряду встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Івано-Франківської області. Поліцейські проводять превентивну роботу щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Через різке зростання кількості захворювань на COVID-19 з 30 жовтня 2021 року в регіоні встановлено «червоний» рівень епіднебезпеки. Це рішення було прийнято 27 жовтня на позачергових засіданнях Державної та обласної комісій ТЕБ та НС.
«Червоний» рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, які запроваджуються в регіоні. Зокрема, забороняється робота непродовольчих магазинів та ринків, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані або у них є ПЛР-тестування, які дійсні 72 години. Натомість у цей період працюватимуть продовольчі магазини, ринки та аптеки при дотриманні карантинних обмежень.
Заступник начальника обласної Нацполіції Остап Білейчук повідомив, що дотримання карантинних вимог перевірятимуть понад сто мобільних нарядів поліції. Правоохоронці проводять насамперед профілактичну, роз’яснювальну роботу щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції, проте на порушників карантину поліцейські будуть виносити постанови, або ж складатимуть протоколи.
Поліцейські наголошують громадянам на необхідності дотримання чинного законодавства та карантинних обмежень. Повний перелік заборон за посиланням: https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody
Поліція Івано-Франківщини закликає громадян бути свідомими та відповідально поставитися до виконання діючих протиепідемічних заходів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.