Як проходить вакцинація на залізничному вокзалі?

Здоров'я, Новини, Суспільство

Як інформувала “Галка” раніше, від суботи, 23 жовтня, в Івано-Франківську відкрився пункт масової вакцинації від Covid-19 в приміщенні залізничного вокзалу. 

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на“Галку”

Журналісти 28 жовтня оглянули, як відбувається процес щеплення у цьому місці. Станом на 11:30 у черзі на пероні вокзалу було близько 40-ка охочих отримати вакцину. Люди, кажуть, що стоять більше двох годин, працює одна медична бригада.

Медики повідомили, що сьогодні тимчасово немає вакцини “Астра Зенека”, також залишилося близько 30-ти доз “Pfizer”, тому отримати її зможуть не всі охочі.

Директорка “Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради” Ольга Савчук повідомила, що вакцини оперативно підвозять, тому усі охочі до кінця роботи цього пункту вакцинації (15-ої години) зможуть отримати свою дозу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.