Apple виправила мапу з “російським” Кримом у додатку для музикантів – посольство

Новини, Суспільство

Компанія Apple після звернення України виправила карти у додатку Apple Music for Artists, де раніше окупований Крим був позначений територією Російської Федерації.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на коментар “Європейській правді” у посольстві України у США.

“Чудова новина від наших партнерів в компанії Apple. Сьогодні вони повідомили Посольство, що карти в додатку Apple Music for Artists, які раніше містили помилкове зображення Криму як частини РФ, виправлено. Крим – це Україна”, – заявило посольство на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, тиждень тому спільнота Culture Ukraine звернула увагу на мапу з “російським” Кримом у додатку від Apple Music для артистів, який дозволяє їм відстежувати прослуховування своїх треків за країнами.

Українське посольство у зв’язку з цим звернулося до компанії Apple.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.